Storitve

Pakiranje za potrebe vseh vrst transporta (pomorski, letalski, kopenski, železniški) ali skladiščenje.

Nabor zanesljivih storitev

V Paklogu d.o.o. poskrbimo za ustrezno pakiranje vseh vrst tovora za transport (pomorski, letalski, kopenski, železniški). Pravilno pakiranje bo vaš tovor zaščitilo pred različnimi zunanjimi vplivi, ki jim je izpostavljen med transportom na končno lokacijo. Izdelava in pakiranje po mednarodnih standardih (toplotno obdelan les) bo omogočilo varno in neprekinjeno pot vašega proizvoda h končnemu kupcu.

Zakaj izbrati Paklog?

Podjetje Paklog d.o.o. posluje od leta 2014, imamo pa več kot 50 let izkušenj in znanj. Stremimo k enemu samemu cilju – zapakirati vaš tovor tako, da pride na točko B v stanju, kot je zapustil točko A.

Embalaža, prilagojena proizvodu

Naša embalaža je prilagojena proizvodu in potrebam naših kupcev. Noben proizvod, del proizvoda, stroj ali druga industrijska oprema ni prevelika ali premajhna za pakiranje za potrebe transporta.

Tovor zaščitimo pred zunanjimi vplivi

Pravilno pakiranje bo vaš proizvod ali tovor zaščitimo pred različnimi zunanjimi vplivi, ki jim je izpostavljen med transportom na končno lokacijo.

Znanje in izkušnje

Naše storitve in rešitve smo oblikovali na temeljih več kot 50 let izkušenj in znanj italijanskega partnerskega podjetja.

Izdelava in pakiranje po mednarodnih standardih

V našem pakirnem centru uporabljamo izključno toplotno obdelan les, ki ustreza mednarnemu standardu ISPM-15. S tem ima tovor zagotovljeno varno in neprekinjeno pot h končnemu kupcu.

Raznolik izbor pakirnih elementov

Vaš tovor zaščitimo tako, da njegov transport poteka varno in pod normalnimi pogoji.

OSB zaboj

OSB plošče so trislojne vlaknene plošče iz usmerjeno nasutih mikrofurnirjev, ki so odobrene za uporabo kot nosilni element in embalažo.

Lesen zaboj

Z uporabo zabojev vaš izdelek med transportom zaščitimo pred poškodbo in izgubo izdelkov.

Lesena kletka ali oboj

Lesena kletka preprečuje poškodbe nepazljivih manipulacij in olajša pričvrščevanje tovora v kamionu ali v kontejnerju.

Lesen pod ali paleta

Služi kot podstavek za varen transport vašega tovora.

Pošljite povpraševanje

Tukaj oddajte zahtevo za vaše povpraševanje.