FAQ

Imate vprašanje? Tukaj lahko najdete odgovor nanj.

Pogosto zastavljena vprašanja

Preverite najpogosteje zastavljena vprašanja naših strank.

S pomočjo strateških partnerjev poskrbimo tudi za varen transport pri nas zapakiranega tovora. V kolikor bo vaš tovor izpolnjeval pogoje za potrebe izrednega prevoza, bodo poskrbeli za vso potrebno dokumentacijo in dovoljenja ter spremstva, ki so potrebna za varen transport takšnega tovora.

Naši zaboji so proizvedeni po najstrožjih standardih, ki veljavo na področju transportne embalaže. Embalaža je opremljena z vsemi potrebnimi napisi, opozorili, deklaracijami in drugimi zakonsko predpisanimi elementi, ki zagotavljajo varen transport vašega tovora skozi carinske in druge preglede.

Za prekomorski transport je potrebno tovor zaščiti pred vlago, morsko vodo in mehanskimi poškodbami. To storimo tako, da za izdelek konstruiramo primeren zaboj in ga zaščitimo z vakuumsko alu folijo ter dodamo Silicagel vrečke (absorbeje vlage).

Z vaše strani potrebujemo računalniško skico izdelka/tovora, sliko, dimenzijo in težo. Tako lahko na osnovi izkušenj določimo primeren tip lesene transportne embalaže, pakiranja in transporta. V vseh fazah ste v proces odločanja aktivno vključeni tudi vi in vaš končni kupec, v kolikor je to potrebno.

Z vakuumsko folijo rešimo vse zgoraj naštete pomisleke. Pravilna aplikacija vakuumske folije bo vaš tovor zaščitila pred vdorom vode, vlage, nečistočami (prah in drugi drobni delci, ki lahko poškoduje vaš izdelek), živimi škodljivimi organizmi (žuželkami, plazilci ...) in tudi olji. Če želite, vaš tovor namestimo v ustrezen leseni zaboj za varen transport.

Omogočamo tako skladiščanje do odpreme pošiljke kot skladiščenje za daljše časovno obdobje. V primeru, da pakiranje tovora opravimo mi, je v storitev vključenih tudi nekaj brezplačnih dni skaldičenja. V primeru odpreme s kontejnerji le-te napolnimo in zaboje primerno pričvrstimo.

Niste našli odgovora na vaše vprašanje? Vas zanima več o transportnem pakiranju? Potrebujete nasvet?

Pišite nam, z veseljem vam bomo pomagali.